vineri, 1 februarie 2013

In ziua de astazi.

Ciudata lume mai gasesti in ziua de astazi!
Prieteni adevarati nu mai exista, relatiile sunt trecatoare toate, nu mai poti avea incredere in nimeni si esti injunchiat pe la spate de cine te astepti mai putin. Te uiti in jur si observi ca ai tot ce vrei, iar secunda urmatoare simti singuratate in suflet. Te miri ce cauti intr-o lume ca asta, pentru ce suferi, de ce trudesti si spre ce aspiri. Iar intrebarile pe care le pui, timpul ti le aduce inapoi intacte. Nu intelegi spre ce te indrepti.
In ziua de astazi, oriunde te uiti observi doar pornografii: la televizor numai fete cu sani pe-afara, cu curu' mare, cu buze umflate; si cocalari cat cuprinde. Decenta nu mai exista? Curve gasesti la tot pasu'. Dar fete cu suflet? Mai exista si asa, dar sunt pe cale de disparitie. Ciudat ca putini observa ca ne distrugem unii pe altii.
Dar cei decenti reprezinta minoritatea zilelor noastre, din pacate. Fiecare zi este o noua jungla a societatii, numai urme de ura, invidie, rautate... Inspre ce se indreapta toate acestea?

2 comentarii:

  1. Inca mai este speranta. Oameni se desteapta si vad si ei ca e gresit cum traiesc si cum sunt. Sunt optimista, cred in ideea: Daca tu crezi se va intampla. sau ceva de genu'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate... De ar gandi toti asa... Totusi speranta moare ultima :*

      Ștergere