sâmbătă, 16 martie 2013

Fumul vietii

Am invatat sa zambesc la confuzie, sa rad printre lacrimi si suferinta, sa invat sa astept atunci cand nu mai am rabdare, sa daruiesc iubire atunci cand urasc si sa ofer o mangaiere atunci cand vreau sa dau totul din calea mea.
Am invatat ca toate au rostul lor in viata. Lacrimile sadesc un zambet si toata tristetea, fericire. Ca doar mereu dupa ploaie apare curcubeul, chiar daca noi nu il vedem. Trebuie sa credem in noi si sa... apreciem mai mult ce avem.
Acum un an priveam asa diferit lumea. Totul mi se parea roz, nu credeam in spusele celor mai mari decat mine, cum ca ar exista prieteni falsi sau tradari... Iar acum... Viata mi-a dovedit ca m-am inselat enorm, dar stiu ca totul a fost cu un scop: maturizarea mea. Prin aceasta imi pot imbunatati singura viata, o pot decora cu momente si oameni ce ma fac fericita cu adevarat. Imi pot trasa singura drumul...desigur, daca toata lumea ar fi perfecta cum visez eu.
Si totusi... viata este asa frumoasa!

3 comentarii:

  1. Niciodata nu o sa credem spusele celor mai mari, trebuie sa ne dam capul de "prag" ...si inca tare, ca sa cunoastem realitatea. Si da, pana la urma, dupa toate dezamagirile, realizam ca viata e frumoasa ! Si chiar este! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice lucru, cat de mic, odata invatat , are o influentza nemaipomenita...Ma bucur pt ceea ce ai invatat. Invatam si noi odata cu tine ca viata, e frumoasa

    RăspundețiȘtergere