miercuri, 7 martie 2012

Bal

Buna! Abia am ajuns acasa de la Balul Martisorului. A fost organizat de catre scoala noastra pentru clasele 5- 8. A fost bestial! Pe la inceput a fost un concurs de karaoke. Am participat si eu! Aveam niste emotii... am si inceput sa plang putin. Deci era sala plina cu profi si elevi. Dar imediat ce am urcat pe scena, m- am uitat la baiatul de care imi place, la ochii lui mari si caprui si am inceput sa cant. A fost minunat! Toti cantau odata cu mine! Zambeam... Eram foarte fericita! Dar era ceva ciudat. Vocea mea se auzea mai bine prin microfon, decat daca as fi cantat fara microfon. Nu stiu, mie asa mi s- a parut. Deci totul a fost in regula.
Dupa a inceput dansul: PARTYYYY! Am dansat, m- am simtit foarte bine. Pana mai spre sfarsitul balului cand m- au apucat durerile de picioare din cauza tocurilor! Dar nu am lasat sa se vada ca ma dor! Saream si ma zbenguiam pe acolo... !
A fost primul bal din viata mea! A fost excelent! Nu voi uita aceasta zi niciodata! :*

3 comentarii:

  1. Bravooo!>:D<
    Ma bucur ca ai trecut peste emotii si sunt sigura ca ai cantat minunat:*!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a atras atentia postarea ta...si mi-am adus aminte si eu in urma cu cativa ani cand am fost prima data la un bal..:X:X...si din acel an am mers in fiecare an la rand pana ce am terminat liceul...;))...cu siguranta te-ai descurcat excelent la cantat...:)
    si apropo ai un blog tare dragut...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ M.iina: Multumesc mult! Ti- am mai spus: nu credeam ca acel baiat imi va fi de ajutor vreodata, dar uite ca m- am inselat. :*

    @ @nk@: Sper si la mine sa fie cate un bal in fiecare an! :* Multumesc mult! :x :)

    RăspundețiȘtergere