miercuri, 21 martie 2012

Regrete...

- De ce m- ai amagit? De ce nu intelegi ca te iubesc? Ca vreau sa iti ofer ce nu am mai oferit nimanui pana acum?
- Intelege ca m- am jucat doar. Toate fetele care ma intelnesc ma iubesc. De ce m- as opri la tine?
- Pentru ca vreau sa te fac fericit.
- Dar eu nu imi doresc nimic. Nici de la viata, nici de la tine. Te- am folosit. Nu reprezinti nimic pentru mine. Credeai ca m- am indragostit? Esti proasta!? Eu imi traiesc doar viata, sa ma distrez cu cat mai multe femei. Sunt frumos!
 Fetei nu ii venea sa creada ceea ce auzea. Credea ca este un cosmar, cel mai urat vis de pana acum. Nu ii venea sa creada ca el renunta la ea, fara ca ea sa fie vinovata de ceva. Numai avea rost nimic...
 Vroia sa ii spuna atat de multe... insa nu ii mai sopti decat ca... poate va veni vremea cand va vrea ca ea sa ii fie alaturi, insa nu se va mai putea. Si pleca... cu pasi marunti se indeparta... In acel moment si- ar fi dorit sa nu il fi cunoscut niciodata. El, pe care il vedea atat de frumos... el, pe care il credea divin... Spera sa o cunoasca, insa el nu avea cum sa cunoasca nici macar o particica din sufletul ei pur, atata timp cat el nu isi deschidea sufletul... Dar, oare, avea suflet? O facuse sa creada ca o iubeste, iar acum o raneste cu vorbe crude.
 Fata se indeparta. Continua sa isi traiasca viata. Rana i se vindeca dupa ceva timp. Avea multi admiratori, insa ea nu mai putea iubi... Inima i se impiatrise.
 Viata ii pusese din nou fata in fata pe cei doi. Insa fata ii intoarse spatele la fel ca in trecut, atunci cand el o izgonise din viata lui. De abia putea sa il mai priveasca in ochi, insa el o sorbea din priviri.
 Ea ii sopti baiatului: ,, Traieste- ti viata!'', iar in sinea ei spunea: ,, a mea a incetat de mult''.

5 comentarii: