marți, 28 februarie 2012

O intamplare cutremuratoare

O familie se chinuia de ani de zile sa aiba un copil. Dar eforturile erau in zadar. Pana intr- o zi cand s- au decis sa ia un catel sa il creasca. Catelul crestea si se facea din ce in ce mai frumos. Cei doi oameni l- au ingrijit ca pe un copil pe catelul lor. Era foarte credincios: isi apara stapanii de tot ce era rau in jur.
Dupa cinci ani de la aparitia catelului, femeia a dat nastere unui copil. De atunci, catelul nu mai era bagat in seama ca inainte. Se simtea in plus.
Intr- o dimineata, cei doi parinti au iesit pe balcon sa pregateasca un gratar. Catelul a intrat in camera copilului. Dupa trei minute s- a aratat in fata stapanilor lui cu sange pe bot. Tatal se gandea la cele mai intunecate lucruri. Asa ca a luat pistolul care il avea la indemana si a omorat catelul. Apoi, intr- un suflet a alergat spre camera copilului. Cand a intrat, mare i- a fost mirarea. Ochii i se inundara de lacrimi. Ce a observat pe covor?  Langa patul copilului zacea un sarpe fara cap.


Deci noi ce intelegem din aceasta intamplare? Sa nu judecam pe cineva, fara sa il cunoastem cu adevarat si sa stim sigur ca a facut o anumita fapta. Nu mai judecati oamenii pe care nu ii cunoasteti cu adevarat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu